MUZIEKPROGRAMMA

MAIN STAGE (vrijdag 25/8, vanaf 19u)

  • Miljan Trio
  • Hard 2 Handle – The Partyband
  • DJ Pulle

MAIN STAGE (zaterdag 26/8, vanaf 14u)

  • Groeninghe Bigband Kortrijk
  • Les Folles de Gand
  • Thomas Julian
  • Strawberry Jam
  • DJ Chargebuzze
  • DJ Michiel Cnudde

Lees meer


VOOR DE KIDS

THE BIG BOUNCE (zaterdag 26/8 van 14u tot 19u)

The Big Bounce, het grootste springkastelenfestival van België, komt opnieuw naar de Rollie’s Rollofeesten!

In de schaduw van de kerk van Rollegem, ontspruit er een heus springkastelen kinderdorp, met eindeloos springplezier voor alle leeftijden.

Daarbovenop is er een kinderpodium met kids DJ, extreem grote luchtkastelen, gethematiseerde kastelen maar ook luchtkussen games.

Wie zegt dat springkastelen niet meer hip zijn?

Lees meer

 


 

ACTIVITEITEN

(LOKALE) VERENIGINGEN

De Rollie’s Rollofeesten staan voor samenhorigheid en daarom proberen we zoveel als mogelijk lokale verenigingen bij onze feesten te betrekken. Elk op hun eigen manier dragen ze hierbij hun belangrijke en zéér gewaardeerde steentje bij.

De Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, de Rollegemse drumband en toneelgroepen Trees en Trésor slaan ook dit jaar opnieuw de handen in elkaar en zorgen samen voor een special act. En ook de Chiro zou dit jaar deelnemen. Tot 3 maal toe kan je hen op zaterdagnamiddag aanschouwen tussen de festiviteiten door. Na hun dolkomische straatact van vorig jaar, stellen ze zich deze keer de vraag: “È Rollegem Talent?” Je ontdekt het op de Rollofeesten!

Maar ook het koor van Rollegem, beter bekend als koor “Crescendo” is dit jaar opnieuw van de partij. Indien je hen graag live aan het werk euh… hoort, kom dan zeker naar de plechtige opening van de feesten op vrijdagavond omstreeks 19u in het buurthuis van Rollegem.

Lees meer

 

 

 

 

 

RECORDPOGING

Jean-Pierre Hoorens, voormalig voorzitter van onze vereniging, werkt sinds jaar en dag aan een immens kruiswoordraadsel. Ooit begon hij eraan, als een soort hobby, maar nooit met het idee om er iets mee te doen. Maar vorig jaar passeerde de radioshow “Blockbusters” in ons dorp en Jean-Pierre kreeg de mogelijkheid om wat meer woord en uitleg te geven over zijn exploot. Nu, zoveel jaren later, wilt hij zijn afgewerkte kruiswoordraadsel tentoonstellen. Slaagt hij erin om het Guinness World Record van “grootste kruiswoordraadsel ter wereld” binnen te halen? Kom het met uw eigen ogen ontdekken!

 

 

 


 

 

Food / Drinks

Net zoals elk jaar, zijn er verschillende foodtrucks zodat u ook qua eten zeker aan uw trekken komt! Daarnaast is er uiteraard een ruim aanbod aan dranken, en zorgen we voor, in de mate van het mogelijke, bediening aan tafel.

 

Lees meer