1ste editie rollo Koerse

Op vrijdagavond starten we de Rollofeesten met een wielercriterium voor belofterenners en eliterenners zonder contract. Start (omstreeks 19u00) en finish zijn ter hoogte van café De Palace. De renners rijden in totaal 31 ronden van +-2km op een gesloten parcours (Tombroekstraat – Aalbeeksestraat – Rollegemkerkstraat – Weimeerslaan – Tombroekstraat). Tijdens de koers zorgt de Gitsy Streetband voor de nodige ambiance!

verkiezing belleman m/v van Kortrijk en deelgemeenten

De verkiezing van de nieuwe stadsomroeper van Kortrijk en deelgemeenten wordt georganiseerd tijdens de Rollofeesten. De kandidaten zullen hun talenten moeten tonen tijdens 5 proeven die her en der tijdens de Rollofeesten zullen plaatsvinden. Wilt u weten wie de nieuwe ambassadeur van Kortrijk wordt? Of wilt u uzelf kandidaat stellen? Dat kan! Nog tot 1 augustus kunt u zich inschrijven via deze link.

braderie

Op zaterdag wordt er in het centrum van Rollegem een braderie georganiseerd. De braderie gaat door in de Tombroekstraat (van de Rollegemkerkstraat tot de Beekweg) tussen 11u en 21u. Kom gezellig struinen langs de verschillende kraampjes en laat u verrassen in het prachtige kader van Rollegem! Geïnteresseerde marktkramers kunnen hier inschrijven. Deelname aan de braderie is gratis.