hoofdpodium rollegemPLATSE 

Vrijdag 26 augustus 2022

Phat bass Mountain BOys – 18U45

Tijdens de wielerkoers op vrijdagavond brengt dit trio muzikanten een rechttoe rechtaan up-tempo hillbilly mix van Old-time mountain music, traditionele country, bluegrass
Hiermee brengen ze onmiddellijk sfeer in de Rollegemse feesten wanneer het wielercriterium voor Elite vrouwen van start gaat.

ROCKAFELLAS – 20u45

Al 20 jaar brengt deze 5-koppige coverband no nonsense rock en pop op festivals, buurtfeesten en privé-evenementen. Met veel goesting en bezieling brengen ze het betere werk van onder andere Foo Fighters, Dire Straits, CCR en Guns N’ Roses.

Dj So-Fiësta – 23u00

Deze dame behoeft geen intro meer. Reeds jaar en dag een vaste waarde op de Rollofeesten. Met een brede waaier aan muziek-kennis durft ze alle muziekgenres aan.
Op de beats van de meest recente dance hits en opzwepende muziek zal stil blijven staan sowieso geen optie zijn. 


zaterdag 27 augustus 2022

Miljan Trio – 11u00

Het Miljan trio brengen mooie muziek die blijdschap en verdriet weerspiegelen. Men kan er op dansen maar ook op dromen. Ze leren je kennismaken met Oost-Europese sfeermelodieën:
zigeunermuziek, Balkanmuziek, Wiener-Schrammelmuziek, Weense walsen, enz…

Didier waelkens – 13u10

Didier uit Zwevegem kennen we van het programma The Voice Senior 2020, waarbij hij het tot in de finale schopte.
Hij brengt covers zoals My Way van Frank Sinatra, gevoelige nummers met een boodschap, maar ook uptempo nummers zoals zijn eigen nummer “Ik denk de hele dag aan jou”

Les folles de gand – 18u00

Moeten we ze nog voorstellen: “Les Folles de Gand”, het 5-sterren travestiegezelschap uit Gent. Elk jaar opnieuw een garantie op sfeer en ambiance. Allen daarheen!

StRAWBERRY JAM – 20u30

Strawberry Jam neemt je mee op een muzikale expeditie doorheen de muziekgeschiedenis en laat je meebrullen met de betere hits van de jaren ’60 tot nu. De queeste gaat door van rock ’n roll over disco, pop en foute Nederlandstalige muziek, langs dance om zo terug bij rock te komen. Strawberry Jam zweert bij ambiance!

IDIOTS – 23u00

Idiots maakt vuile, stevige garagerock, en blijven trouw aan snedige punk. Idiots zorgt voor de duivelse heropstanding van some good old rock’n roll… smerig, vuil en met een welgemeende f*ck you richting subtiliteit en fijngevoeligheid.

 

DJ averix – 00u05

Jeremy Jacobs, alias AveriX is een 24 jaar jonge DJ/ Producer uit het Kortrijkse.

Naast winnaar van een dj-contest op Qmusic in 2021, is hij gekend als main DJ van Café 56 in Kortrijk en de Coulissen in Gent. House and electro-house zijn zijn grootste passie, maar hij weet als geen ander een goed feestje te starten…