hoofdpodium @rollegem platse

Vrijdag 27 augustus 2021

Gitsy Streetband – 18U30

Tijdens de wielerkoers op vrijdagavond brengt deze groep enthousiaste muzikanten met een gezonde hoek af het aanwezige publiek in de juiste sfeer. Zij brengen met een bezetting van ongeveer 7 muzikanten zowel klassiekers als hedendaagse nummers, steeds met een ludieke insteek.

a murder in mississippi – 20u45

A Murder in Mississippi is een zeskoppige band uit Gent. Ze spelen Roots: een mix van Americana, Country, Folk, Blues en Irish Traditional. De bandleden delen hun passie voor muziek en voegen hun diverse invloeden samen tot een breed scala aan geluiden, waardoor een eigen stijl en eigentijdse draai aan hun repertoire ontstaat.

HET onderspit – 22u30

Het Onderspit voorziet uw dagelijkse sysifusarbeid van een Westvlaamse soundtrack. Met bindteksten als maizena. Het Onderspit is Jan Cappelle (zang/gitaar), Marieke Van Raes (zang/gitaar/toetsen), Anton Puttemans (bas), Zeno Van Moerkerke (drums) en Tom Lauwaerts (gitaar).


zaterdag 28 augustus 2021

Les sacs à sacs – 11u00

Gestart eind negentiger jaren van de vorige eeuw uit een groep vrienden-muzikanten die al te graag tuinfeesten met pastis, kaas en wijn wisten op te fleuren, groeide ‘Les sacs à Sacs’ uit tot een vaste waarde als coverband van het Franse lied. De vernieuwde set van ‘Les Sacs’ zoekt vooral het chanson en het verhalende lied op. Zang, ritme en instrumentarium zalven en beroeren, zingen en schuren, zwijgen en raspen.

boom’n van de weireld – 14u00

Vrouwen en mannen, zon en regen, wit en zwart, eten en drinken, nu of nooit, kortom: over alles waarover het gaat in de wereld der liedjes hebben de Boom’n van de Weireld een eigen mening. Gezang, accordeon, drums en gitaren wortelen in de stevige potgrond van vier koperblazers. Hoog in de kruinen versmelt chanson met een vleugje Franse pornopop, hier en daar sijpelt een straaltje jazz als zonlicht door het gebladerte en af en toe klinkt de Balkan van tussen de massieve stammen. Of zoals Radio 1 hen noemde: Wereldmuziek uit de Westhoek!

Les folles de gand – 16u00

Moeten we ze nog voorstellen: “Les Folles de Gand”, het 5-sterren travestiegezelschap uit Gent. Elk jaar opnieuw een garantie op sfeer en ambiance. Allen daarheen!

axelle – 18u30

Axelle Vandeputte is een muzikaal talent uit Kortrijk en scheerde vorig jaar hoge toppen met haar eerste single “Mala Leche”. Ook was ze begin dit jaar te horen op Studio Brussel met enkele intieme studio sessies samen met haar vriend Willem. Niet te missen!

The Damnettes – 20u30

The Damnettes mixen aanstekelijke oldies met verse hits van deze ochtend.  Popmuziek met een randje: beetje brutaal, beetje schattig maar vooral feest! Dansen is verplicht maar dat vindt u vast niet erg. Klaar om te entertainen en uw liefje te stelen!

 

Maanbar – 23u00

MAANBAR is een indie-rockband uit West-Vlaanderen. Met uitgepuurde nummers, soms breekbaar, soms wervelend op tempo jaagt MAANBAR het verlangen achterna. In een brede sound mengen ze harmonieën met stuwende riffs. Hun teksten verraden fascinaties voor het leven in de stad, ingewikkelde relaties en de vrees om te verliezen wat tijd nam om op te bouwen.


DJ-stage @Chiro tandem

zaterdag 28 augustus 2021

Op zaterdag kan je ter hoogte van de lokalen van Chiro Tandem de hele dag shaken op de zwoele beats van verschillende DJ’s: One Fuse, Razor, T-Pulse & Clyde, DJ Hotshots en DJ Method.

De dag afsluiten doen we met niemand minder dan…
                         2KG Hoofdvlees!!!