Muziek

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”section” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Text” _builder_version=”4.21.0″ background_size=”initial” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″]

hoofdpodium roLlegemPLATSE

Vrijdag 25 augustus 2023

Miljan Trio – 19u30

Vorig jaar moesten ze noodgedwongen afzeggen door een medische ingreep van één van de groepsleden. Maar dit jaar komen ze dat dubbel en dik inhalen! Miljan trio brengt mooie muziek die blijdschap en verdriet weerspiegelt. Men kan er op dansen maar ook op dromen. Ze leren je kennismaken met Oost-Europese sfeermelodieën: zigeunermuziek, Balkanmuziek, Wiener-Schrammelmuziek, Weense walsen, enz…

hard to handle – the partyband – 22u00

De beste partyband van ons land komt eindelijk naar Rollegem. Sinds enkele jaren brengen ze de Gentse Feesten in vervoering maar op vrijdagavond 25 augustus staan ze op ons podium! Als in een DJ-set spelen ze de beste songs van de voorbije 60 jaar live aan elkaar. There’s no party without Hard To Handle – The Partyband!

Dj pulle – 00u00

Zeg nu zelf: wie anders dan dj Pulle kan onze eerste avond beter afsluiten? Deze Bavikhoofse dj mag elk jaar Bavikhove Feest afsluiten maar nu komt hij Rollegem platspelen. Gif me pulle!


zaterdag 26 augustus 2023

 

Groeninghe bigband kortrijk – 15u00

De Groeninghe Bigband Kortrijk, kortweg GBK, vindt haar oorsprong in 1970 en is op vandaag uitgegroeid tot een volwaardig bigband ensemble met gedegen muzikanten die zowel Glenn Miller als Miles Davis alle eer aandoen. Met de nodige klasse en stijl brengen zij swingende maar herkenbare nummers. Maar ook lichte jazz, al dan niet met een snuifje fijne humor. Wat is er heerlijker dan te dansen op de tonen van een live dansorkest?

Les folles de gand – 17u30

Moeten we ze nog voorstellen: “Les Folles de Gand”, het 5-sterren travestiegezelschap uit Gent. Elk jaar opnieuw een garantie op sfeer en ambiance. Allen daarheen!

thomas julian – 19u30

Na zijn passage op het meest recente schlagerfestival in Hasselt, aan de zijde van niemand minder dan Luc Steeno, werd deze 28-jarige zanger-accordeonist razend populair. Met zijn nieuwe single “Engelbewaarder” hoopt de Zwevegemnaar de harten van het brede publiek voor zich te winnen!

StRAWBERRY JAM – 21u00

Ook Strawberry Jam moest vorig jaar noodgedwongen afhaken door een coronageval in de groep. Eén jaar later zijn ze klaar om de schade in te halen! Strawberry Jam neemt je mee op een muzikale expeditie doorheen de muziekgeschiedenis en laat je meebrullen met de betere hits van de jaren ’60 tot nu. De queeste gaat door van rock ’n roll over disco, pop en foute Nederlandstalige muziek, langs dance om zo terug bij rock te komen. Strawberry Jam zweert bij ambiance!

DJ Chargebuzze – 23u00
DJ michiel cnudde – 01u00

De feesten afsluiten doen we niet met één maar met 2 DJ’s. Eerst komt dj Chargebuzze (o.a. Dranouter Festival, Tinekesfeesten) het vuur aan de lont steken, waarna dj Michiel Cnudde (o.a. Hype O’ Dream, Highlight Festival, Kamping Kitsch) de boel helemaal mag afbreken! Gif mo buzze!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]