THE Big bounce

Het grootste spingkastelenfestival van België komt naar Rollegem. The Big Bounce is meer dan alleen springen. Er zijn meer dan 9 verschillende luchtkastelen met steeds een andere beleving. Er is een aangepast kinderpodium met echte DJ’s. Verschillende games, attracties voor verschillende leeftijden.
Meer info op The Big Bounce

Durf jij een sprongetje te wagen?

leeshoek voor kids

In samenwerking met de bib van Rollegem wordt er op het binnenkoertje van het buurthuis een gezellige leeshoek gecreëerd waar kinderen de hele namiddag lang hun neus in de boeken kunnen steken en op literair avontuur gaan!
Annelien, van de bib van Rollegem, zorgt eveneens voor bijhorende knutselactiviteit.

spel en plezier met chiro tandem /
Scouts Saeftinghe

Zaterdagnamiddag staat de leiding van Chiro Tandem in voor begeleiding bij de attracties The Big Bounce.
Scouts Saeftinghe uit Marke komt eveneens een helpende hand reiken en zou een hindernissenparcours plannen. Hoe, wat, waar is nog de nog de vraag…
Hoe dan ook iedereen kan meedoen.
Gegarandeerd fun en plezier!

Lazertag

Een shoot game zonder gevaar! Het spel wordt gespeeld in groep, waarbij bedoeling is om de tegenstander “af te schieten”

Geen verfbolletjes, geen kostuum, geen bescherming, enkel een lazertag geweer is nodig. De lazertag toont aan hoeveel virtuele kogels je hebt en of je “dood” bent

Een spel geschikt voor jong en oud!

…en zoveel meer!!!

Naast de bovenstaande activiteiten zijn er eveneens kermiskramen voorzien. Kinderen kunnen de hele namiddag naar hartelust spelen, in alle veiligheid.