Gellyball

GellyBall is een vorm van paintball, maar dan met hele zachte balletjes die gevuld zijn met water i.p.v. met verf. Het laat dus geen sporen na. Daarnaast is GellyBall zo leuk en veilig, dat het al gespeeld kan worden door kinderen vanaf 5 jaar. Maar, zeker ook voor de iets oudere kapoenen vormt GellyBall de basis voor een superleuk spel met familie of vrienden.
Come out and dare to shoot!!!

silent kinderdisco

Ooit al eens gezien? Mensen die staan te dansen zonder dat er muziek weerklinkt? Dat is silent disco! Koptelefoon op en dansen maar! Geen last van het geluid van andere podia en leuk voor kleine en minder kleine kinderen!

spel en plezier met chiro tandem

Zaterdagnamiddag zorgt de leiding van Chiro Tandem voor dolplezante spelletjes voor alle aanwezige kinderen. Je hoeft geen lid te zijn van de Chiro. Iedereen kan meedoen. Gegarandeerd fun en plezier!

leeshoek voor kids

In samenwerking met de bib van Rollegem wordt er op het binnenkoertje van het buurthuis een gezellige leeshoek gecreëerd waar kinderen de hele namiddag lang hun neus in de boeken kunnen steken en op literair avontuur gaan! Of laat je verrassen door de kamishibai-voorstellingen, een oude Japanse verteltraditie…

…en zoveel meer!!!

Naast de bovenstaande activiteiten zijn er springkastelen en kermiskramen voorzien. Kinderen kunnen de hele namiddag naar hartelust spelen, in alle veiligheid.